Nemzetközi ír-punk fesztivál

A péntek 13 és az ír lóhere szerencsecsillaga alatt pörög az Irish Punk Fesztivál a Barba Negra falai között áprilisban. Három sziporkázó kelta-folk-punk banda érkezik a glóbusz három különböző szegletéből, hogy odacsapjanak a húroknak, a hegedűnek s a fuvolának. Node, mivé is lenne egy ír fesztivál toroksimító nedűk nélkül? Kapunyitástól szájnyitásig folyik a szent kenyér minden mennyiségben.

HELYSZÍN: Barba Negra Music Club, 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 4.
IDŐPONT: 2012. április 13. (péntek) – 19:00
FELLÉPŐK

THE MAHONES – Kanada legtökösebb ír-punk bandája, akik rendszeresen turnéznak a Dropkick Murphys és a Street Dogs társaságában, igazi party-hangulatot teremtenek: senki semmije sem marad szárazon. Az ötösfogat hím-tagjai elől minden anya jól rejtse el a lányát, férfiak, ti pedig gyorsan igyátok a sört, és tartsatok retinapettinget, mert a harmonikás lány nem pite!

FIRKIN – sör, whiskey és hölgytársaság fogyasztására felbujtó űrmérték. Na meg egy olyan őrült zenekar neve, akik féktelen muzsikájukkal kiűzik belőled a bennrekedt ördögöt, bárhol is járj a világban! Bár olimpiai kvótát nem szereztek, azért Londonban ott lesznek, hogy megmutassák, mi fán terem az ír-punk, de előbb Barba Negra szakállát festik atomzöldre!

DIRTY ARTICHOKES – Itália földjén nemcsak a könyvek teremnek, barátim, hanem biza nyolcfős ír-punk együttesek is, akik most Pannónia területén ontják a szép dalokat, meg keltik a keltahangulat. Ezt az articsókát nem kell megmosni: ropogósan fogyasztandó!


További információ: www.firkin.hu
Kulcsszavak: ,