Jelentkezz fesztiválzabálónak!

Fesztiválzabálók

A FaceOnline Fesztiválzabálók című műsora ellátogat többek közt a VI. Pannónia Fesztiválra is. Az online média új műsorának két fő szabálya van. Fesztiválozz szabadon, közvetítsd a hangulatot! Ha úgy gondolod, hogy ez a két feltétel neked is menne, akkor jelentkezz a műsorba és legyél Te az egyik fesztiválzabáló!

A Fesztiválzabálók című műsor a Pannónia Fesztivállal indul, de még további nyolc fesztiválra látogathatnak el a szerencsés arcok.

“A Fesztiválzabálók egy olyan műsor lesz, mellyel a fiatalok otthonról tudják követni a fesztiválokon történő eseményeket. Ezzel szeretnénk kedvet csinálni számukra ahhoz, hogy jövőre semmiképpen se hagyjanak ki egy ekkora bulit, mint jelen esetben a PAFE valamint a további 8 fesztivál. A műsorba 4-4 arcot keresünk. Az arcoknak egész nyáron két feladata lesz csupán, az egyik, hogy érezzék jól magukat, a másik, hogy minden pillanatukat rögzítsék. Segítségükre lesz természetesen egy profi stáb is, mely nyomon követi majd Őket. Jelentkezni már 15 éves kor felett lehetséges, de 18 éven aluliaknak csak szülői engedéllyel. A jelentkezés feltételeit bárki elolvashatja a FaceOnline weboldalán a Fesztiválzabálók fül alatt! Remélem, rengeteg fiatal érdeklődését felkeltjük, hiszen ingyen fesztiválozhatnak és érezhetik jól magukat egész nyáron. Minden fiatal vágya egy ilyen nyár!” – mondta el a műsorral kapcsolatban Androvics K. Balázs a csatorna kreatív vezetője.

Tehát, ha szeretnél Te lenni az egyik fesztiválzabáló, akkor jelentkezz!

http://www.faceonline.hu/fesztivalzabalok

Kulcsszavak: