Hangolódás a VOLT fesztiválra

 

Bringázz Sopron presented

Critical Mass, Sopron, 2012. április 21.

Hétvégén Sopronban is kétkerékre pattantak a városlakók, és immáron 5. alkalommal tekerték körbe integetve a várost. A Bringázz Sopron Mozgalom szervezésében idén közel ezren vettek részt a felvonuláson, melynek célállomása a Lővér Kemping volt. A rutinos VOLT-osok itt felkaphatják fejüket: igen, ugyanarról a helyszínről beszélünk.

Egy alaphelyszín - a VOLT Terasz

Azok számára, akik csak évente egyszer, a VOLT ideje alatt látogatnak el a nyugati határon fekvő kisváros ezen szegletébe, a csodálatos Lőverekbe, azoknak igencsak nehéz elképzelni ezt a helyet színpadok, kamionok, gumicsizmák, sátrak, reflektorok és embertömeg nélkül. Pedig van itt élet a Fesztiválon túl is.

Persze egy sokkal nyugodtabb, csendesebb élet. Az idelátogatók élvezhetik a természet szépségét, a zöld fű érintését, tiszta égbolt esetén a csillagok látványát, valamint hallgathatják a madarak csicsergését. Egy merőben más látvány, mint amihez egy VOLT-fesztiválozó szokott.

Háttérben a Nagyszínpad helye

No, de ha Bringanap, és a VOLT helyszíne, akkor nem maradhat el a buli sem: a Bringázz Sopron önkéntesei heteken keresztül fáradoztak, hogy egy parádés programot hozzanak össze a kilátogatóknak. A csapatversenyek után a Naughty Ponies koncert indította a sort, majd a bulizók nagy örömére a Punnany Massif zenekar vette át a mikrofont, és elénekelték többek között azon ismert slágereiket is, mint a Hétvégére v. az Élvezd.

Csápoló tömeg Punnany Massif koncerten a soproni Bringanapon

Az éjszakába nyúló koncert utáni fellépőt, Superman-t mi már nem vártuk meg (hajnal 1-kor jött a szolgálati közlemény, hogy már nincs sör a pultban), így drótszamarainkat kiszabadítva a lezáróból, hazafele vettük az irányt.

A Lőver Kemping tehát készülődik, és mi is hangolódunk. Már csak 2 hónap, és indul is a 20. VOLT Fesztivál! Mindenütt jó, de legjobb SOPRON!

 

Kulcsszavak: , ,