VOLT Fesztiválra – VOLT vonattal!

A VOLT vonatok a nulladik naptól a fesztivál zárásáig naponta indulnak Budapest Keleti Pályaudvarról Sopronba és vissza, útközben csak Budapest Kelenföld állomáson állnak meg. Nem utolsó sorban 56% kedvezmény van a jegyre!!!

Ha a VOLT Vonatot választod, biztos helyed lesz, és gyorsan célba érsz, mert Budapest és Sopron között a vonat a csak technikai okból áll meg Győrben, a fel- és leszállás nem lehetséges. A VOLT Vonatra a jegyedet a VOLT belépőddel együtt, a VOLT jegypénztárakban veheted meg,  illetve május 15-től online is.


A vonatjegy Budapest –Sopron és vissza útvonalra szól, ára egységesen 3.700 Ft (56% kedvezmény!). Ez tartalmazza a Budapest-Sopron útvonalat oda-vissza útban helybiztosítással. Mivel nem menetrend szerint közlekedő vonatról van szó, ezért a menetrendi vonatokra érvényes díjszabás nem érvényes a VOLT különvonatra (vasutas arcképes, diákkedvezmény, 90%-os kedvezmény stb.) A 3700 Ft összegű vonatjegy 56% mértékű kedvezményt jelent a teljes árú menetjegyhez képest.

Akik pedig más városokból érkeznek a VOLT-ra …

… Nektek, akik más városokból érkeztek a VOLT-ra, ahogy az elmúlt években, úgy idén is mind a GYSEV mind a MÁV-START 33%-os mértékű kedvezményt nyújt a teljes árú menetjegyből (országos szinten). Tehát, akinek alapból nem jár semmilyen menetkedvezmény, ezt igénybe veheti. Feltétele, hogy menettérti jegyet vásároljon, illetve a helyszínen lebélyegeztesse, hogy a visszaútra is érvényes legyen.

Kulcsszavak: ,