A Park a Szigettel erősít

Az április 25-étől induló szabadtéri szezonban a régió piacvezető rendezvényszervezője, a Sziget Szervezőiroda állítja össze a legnagyobb budapesti bulihelyszín, a Budapest Park zenei programjait. A Park és a Sziget Szervezőiroda vezetői a napokban kötöttek megállapodást arról, hogy közösen fejlesztik tovább és teszik még izgalmasabbá a kitűnő adottságú szabadtéri szórakozóhely programkínálatát.

A Budapest Park szervezőinek kezdeményezésére együttműködésre lépett a budapesti kulturális élet két meghatározó szereplője. Az év első napjaiban megszületett megállapodás szerint a Sziget Szervezőiroda szakemberei végzik a jövőben a Budapest Park zenei programjainak összeállítását. „A Park tavalyi megjelenésével létrejött egy új minőség a hazai szórakozóhelyek palettáján. Egyszerre akár 10 ezer főt befogadó infrastruktúrája, fedett nagyszínpada és világszínvonalú technikája alkalmas komoly nemzetközi előadók kiszolgálására is, így lehetőségünk nyílik olyan zenekarokat vagy dj-ket is elhozni Budapestre, melyek a fesztiváljaink időpontjában esetleg nem érnek rá” – mondta Gerendai Károly Sziget-vezér a fesztiválszervező cég motivációjáról.

A Budapest Park a legfiatalabb és egyben a legnagyobb szórakozóhely a fővárosban. Az elmúlt – első – szezonjában több mint 200 ezer látogató fordult meg a 11 000 négyzetméternyi bulikomplexumban, ami hamar az egyik legkedveltebb hellyé lett Budapesten. A szabadtéri és fedett programhelyszínekkel bíró Park közkedveltségéhez hozzájárul a helyszín kiváló közlekedési infrastruktúrája is. A közönség, a zenekarok és a szakma visszajelzései egyértelműen azt mutatják, hogy a Budapest Park mind berendezését, építészeti és technikai megoldásait, mind a kiszolgálás minőségét tekintve, már eddig is kiemelkedő, európai színvonalú szórakozóhelynek számított, ám az együttműködés segítségével azt remélik, hogy a programjait tekintve is kitűnik majd a hazai kínálatból.

Már az elmúlt évadban is fellépett itt a hazai zenei élet színe-java, s nem lesz ez másként a jövőben sem. De a Sziget szerepvállalásának köszönhetően nemzetközi sztárfellépőkre, tematikus minifesztiválokra vagy akár a szervezőiroda egyéb nagy fesztiváljainak „fel-, és levezető” programjaira is bátran számíthatnak az érdeklődők.

Az első fellépőkről rövidesen érkeznek majd a hírek…

Kulcsszavak: ,