East Fest, Kelet-Magyarország legújabb fesztiválja

East FestAz East Fest, Kelet-Magyarország legújabb fesztiválja, szinte a semmiből érkezett 2012. nyaràn Mezőtúrra, hogy felràzza a Szolnok megyei térség fesztivàléletét. Idén, immáron második alkalommal, 2013. július 18. és 21. között kerül megrendezésre az esemény.

A rendezvénynek otthont adó Mezőtúri Városi Strandon és környékén a látogatók gyönyörű, parkos környezetben találkozhatnak a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli előadóival. Az élőzenei színpad mellett, a tavalyi évhez hasonlóan, egy hiphop és egy elektronikus helyszínen vonulnak majd fel az adott stílus legnevesebb képviselői.

Akikkel biztosan találkozhatsz Mezőtúron: Tankcsapda, Depresszió, Ossian, Road, Alvin és a mókusok, Subscribe, Leander rising, Fish!, AWS, Esti Kornél, Skafunderz, Punanny Massif (LIVE), Hősök, A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I, NKS, Killakikitt, DSP, Majka & Curtis, Essemm, Beerseewalk, Deniz, Barbárfivérek, Siska Finuccsi, Sub Bass Monster, Julia Carpenter, Chris Lawyer, Andro, Sterbinszky, Katapult DJ (Bozóky&Lipóczy), Stereo Palma, Effendi és még sokan mások.

A szórakoztatáson túl az East Fest küldetésének tekinti, hogy a fesztivál keretein belül kiemelten foglalkozzon a fiatalokat érintő legégetőbb problémákkal. Az idei évben a rendezvény témája a fiatalok elvándorlásával kapcsolatos kérdések boncolgatása. A fesztivál keretein belül a szervezők szeretnének lehetőséget teremteni arra, hogy a látogatók a témában jártas, szakmailag elismert előadóktól kaphassanak válaszokat felmerülő kérdéseikre.

A fesztivál bérlet magában foglalja a péntek-szombati „fő napokra” és az azokat megelőző nulladik napra való belépést, valamint a csütörtöktől vasárnapig tartó ingyenes strandhasználatot és kempingezést. És ha épp egy kis energiára van szükséged két koncert között, a fesztivál területén rendkívül baráti áron vásárolhatsz majd ételt és italt.

East Fest

Bérlet árak:

Mezőtúron vásárolt:

2013. május 2-ig: 4990 Ft
2013. május 3-tól: 5490 Ft

Ticket Express irodákban és egyéb helyeken:

Május 2-ig: 5490 Ft
Május 3-tól: 5990 Ft

Helyszínen vásárolt: 6490 Ft

Napijegy árak:
2013. május 3.-tól: 3290 Ft

Helyszínen vásárolt: 3490 Ft

 

A rendezvényről bővebb információ az alábbi elérhetőségeken található:

www.eastfest.hu
www.facebook.com/EastFestMezotur

Kulcsszavak: , ,