Partyhétvége a Borsodi Beachen

BeachClubPartydömbing várja a siófoki Borsodi Beach közönségét a hétvégén: június 28-án a Partycode presents: Chris Lawyer, Bricklake, egy nappal később pedig a színen a DEADCODE and Friends: azaz HOT X, SANFRANCISCOBEAT és COYOTE. Bár az előrejelzések szerint javul az idő, eső esetén az egész bulit a közeli Flört fogadja be.

Chris Lawyer, nevét Európában és Brazíliában is ismerik. A Beatport 100-as minimal toplistáján 44. helyezett lett, a DJ Top Minimal Charton pedig a 7. A Music FM 50-es toplistáján 12. helyezést ért el eddig a Mezara című számával. A leghíresebb magyar DJ-k egyike most a Borsodi Beach közönsége előtt pakolja majd a lemezeket. Az este során fellép Bricklake, aki Chris Lawyerel közös kiadót futtat, s nevéhez fűződik a hazai klub élet egyik meghatározott darabja. Nincs olyan buli, ahol ne csendülne fel a mondat: “Hábibi Hábibi Big Band”.

A partyvilágban méltán híres DEADCODE istálló nagyágyúi lépnek fel szombaton a Borsodi Beach közönsége előtt. Idén nyáron tovább folytatódik a Deadcode Production nagysikerű rendezvénysorozata, a Deadcode & Friends Open Air. Június 29-én, szombaton a megújult siófoki Borsodi Beach Club ad otthont a szabadtéri techno, tech-house megmozdulásnak. A parti zenei felelősei között köszönthetjük majd a Deadcode Production és a Hyperspace partik alapító atyját, HOT X-et, valamint SANFRANCISCOBEAT-et, GABOR KRAFT aka COYOTE-t, és a bemelegítésről gondoskodó SECRET FACTORY-t.

 

Elővételi jegyvásárlásra a Ticket Express oldalán keresztül van lehetőség, rendkívül baráti, 1500 Forintos áron. A helyszíni tikettek pedig 2000 Forintos áron érhetőek majd el.

Kulcsszavak: , , ,