Partyvarázs a Borsodi Beachen

Közeleg a hétvége, úgyhogy aki éppen nem a VOLT-on sütteti magát, annak irány Siófok! Az előrejelzések szerint szikrázni fog a nap a Borsodi Beach Club fehérhomokos strandján, ahol július 5-én este a Crazibiza és Newik pakolja a lemezeket, szombat este pedig a Monitor partyk varázsát élhetjük át, a lemezjátszóknál Dandy aka Peter Makto, Chriss Ronson, Invoice aka Gregory S, Davko és Justrice.

CrazibizaA magyar klubélet slágergyáros duója, a Crazibiza formáció, azaz Tommyboy és Agebeat indítja a Borsodi Beach első júliusi hétvégéjét. Július 5-én pénteken a meleg nyári este hamisítatan paryhangulatát Newik teszi majd teljessé.

 

Szombaton napközben a mozgás lesz középpontban. A Strike Zone Programok mozgásfejlesztő és tartásjavító tréningek a Strike Zone mozgás az izmok gyönyörű formáját eredményezi. Emellett beindul az F1 Fitness Club, hogy estére fitten-frissen, a legjobb formában folytathassuk a partyhétvégét.

Este pedig kezdődik a Monitor Open Air. Több mint 7 éve tart ez a zenei összefonódás Chriss és Dandy között.

“Két teljesen különböző karakter 100%-os összeforrása a zenében” – nem ők mondták – róluk írják. Július 6-án a legjobb hazai szabadtéri helyszínen, a megújult siófoki Borsodi Beach Clubban élhetjük át újra az igazán különleges Monitor partik varázsát. Ami biztos : minőségi zene, jó csajok, napsütés, jéghideg ros frocks, reggelig tartó őrület.

 

Kulcsszavak: , ,