VOLT hírek, Artic Monkeys Sopronban

Arctic monkeys

 

Az idei Brit Awards győztes Arctic Monkeys, a legfontosabb európai fesztiválok headlinere és az összes, mérvadó zenei szaklap szerint az év legjobbjának választott zenekar – miután a Sziget időpontjában nem lesz Európában – július 6-án, vasárnap, a VOLT Fesztiválon lép színpadra. Mivel az egész régióban kizárólag Magyarországon lép fel a csapat, várhatón több tízezren érkeznek majd Sopronba erre a hétvégére. A VOLT így egy nappal hosszabb lesz, a bérletesek kedvezményes áron vehetnek részt a vasárnapi programon. A jegyértékesítés március 7-én, pénteken déli 12 órakor indul idehaza és több európai országban.

 

Hosszabb lesz a VOLT

Szokás szerint idén is már kedden, július 1-én kinyitja kapuit a 22. VOLT Fesztivál, azonban vasárnap helyett most hétfő hajnalig maradhatnak a helyszínen a fesztiválozók, vagyis összesen hat napig tart a VOLT.

A szervezők azt ígérik, hogy a plusz napon is teljes értékű fesztiválnapot adnak a látogatóknak, nem kezdik még el szétszedni a többi színpadot sem.

 

Jegyek péntektől kaphatók

A várható nagy érdeklődés miatt március 7-én, pénteken déli 12 órakor Magyarországon és több európai országban elindul a jegyértékesítés. A napijegy a kedvezményes időszakban 13.990 Ft-ba kerül, április 15-től 14.990 Ft, június 17-től pedig 15.900 Ft lesz.  A bérletvásárlók, és azok, akik már korábban vásároltak bérletet, ezen a napon nagy kedvezménnyel, 8.990 Ft-ért, majd 9.990, végül 10.990 Ft-ért vehetnek részt, de természetesen március 7-től olyan bérlet is váltható, amely már eleve tartalmazza az Arctic Monkeys koncert napját is. További újdonság, hogy ezúttal háromnapos bérletet is kibocsátanak a szervezők, amely péntektől vasárnapig érvényes.

A tervek szerint Budapestről különvonat, az ország több pontjáról pedig buszok is indulnak július 6-án Sopronba.

 

És a többiek

Icona popA többi fellépőről is ejtsünk azért néhány szót, hiszen olyan nevekkel találkozhatunk, mint a milliós rajongótáborral rendelkező rockzenekar, a Thirty Seconds to Mars, vagy a tavaly már Budapesten is koncertet adó Morcheeba, vagy éppen a dögös lányduó az Icona Pop.

Fellép még az MGMT, akiknek olyan remek számot köszönhetünk, mint a Time to Pretend, vagy az Electric Feel. A Sopronba látogatók többek között hallhatják énekelni Birdy-t, amint előadja leghíresebb számát a Wingst.

A hardcore kedvelői sem maradnak ki a jóból, hiszen ellátogat a fesztiválra például a Hatebreed is.

A jegyekkel és a többi fellépővel kapcsolatban természetesen itt az oldalon és a volt.hu-n olvashattok bővebb információkat.

Kulcsszavak: , ,