A Biffy Clyro-val bővült a PaFe line-upja

A Pannónia Fesztivál nagyon ütős line-uppal készült az idén, és az önmagában is tömegeket vonzó punkrock THE OFFSPRING (USA), valamint az elektronikus zene friss királya DJ FRESH (UK) mellett újabb nemzetközi nevek kerültek napvilágra, többek között a koncertezésben nagyon penge, skót BIFFY CLYRO (UK).

A  ’95-ös alakulású rockzenekar a 2007-es Puzzle c. albumuk óta kapcsolt rapid sebességre felfelé haladó irányban a ranglétrán és mára már a világhírnévre is szert tett. A szakma és a közönség elismerését egyaránt élvező banda nem csak teltházas nagykoncertekkel büszkélkedhet, de a legnagyobb fesztiválok állandó résztvevője is!

 

Az áttörést jelentő lemez óta minden korongjuk többszázezres eladási számokkal büszkélkedhet, a 2013-as Opposites még a brit lemezeladási listák élére is tört. A BIFFY CLYRO legnagyobb slágerei közé sorolható Black Chandelier, God and Satan, Bubbles, Biblical és persze a címadó Opposite is biztosan felcsendül majd június 7-én, szombaton 21 órakor, szántódpusztai Pannónia Fesztiválon!

Kulcsszavak: , , ,