A Scooter, Mr. President, Haddaway és a 2Unlimited is fellép Szegeden a Deja Vu fesztiválon

Mr President

Ismét jelentkezik Szeged legfrissebb zenei rendezvénye, a tavaly debütált Deja Vu fesztivál. A pop-rock nosztalgia legnagyobb hazai fesztiválja idén is sztárdömpinggel készül, ezúttal a 90-es évek legjobb nevei közt válogatva. Június (4)6-8 között – mások mellett – a Coco Jambo című örökbecsűvel elhíresült Mr. President, a What Is Love c. slágerrel is ismert Haddaway valamint a 2Unlimited és DJ Sash! is érkezik Szegedre, a Postás Sporttelepre.

Fergeteges bemelegítő nappal június 4-én, benne Scooter 20 éves jubileumi koncerttel nyit Szegeden a legnagyobb nemzetközi nosztalgiasztárokat és a hazai pop színe-javát felvonultató Deja Vu fesztivál.


Az idén már ötnapos buli ezúttal a 90-es évekbe repít vissza minket. A felhozatalban nem kisebb nevek sorakoznak, mint Mr. President, Haddaway, a 2Unlimuted vagy DJ Sash!. A nemzetközi vonal mellett ott találhatjuk a szcéna legjobb magyarjait is. A nyitó napon Betty Love, SOHO Party, Kerozin majd – a teljesség igénye nélkül – a TNT, Kozsó, a Napoleon Boulevard, a V-Tech, a Kozmix és sokan mások. A zárónapra maradnak a legfrissebb felfedezettek, így például Király Viktor, Kökény Attila, Janicsák Veca és egy örökifjú, Szikora Róbert, az R-GO-val és mentoráltjaival, az MDC-vel és a ByTheWay-jel.

 

Jegyek, további infók:

www.dejavufesztival.hu

Kulcsszavak: , , ,