Grátisz nulladik nap a B.my.Lake-en

Danny Tenaglia

A B.my.Lake szervezői a nulladik napra is nagy dobással készülnek, ugyanis Danny Tenaglia egy egész estés szettel érkezik majd a fesztiválra augusztus 18-án. Ennek köszönhetően az elektroikus zene rajongói még a tavalyinál is nívósabb programra számíthatnak, ráadásul, aki július 18. éjfélig megveszi a bérletet, az gyakorlatilag ajándékban kapja a nulladik napot.

Minden idők egyik legsikeresebb és legismertebb lemezlovasa, Danny Tenaglia egy egész estés szettel érkezik a B.my.Lake Fesztivál nulladik napjára, augusztus 18-án. A szervezők bejelentése után óriási érdeklődés övezi ezt a fellépést, így bátran állíthatjuk, hogy a nulladik nap egy önálló programnappá “nőtte ki magát” a fesztiválon.

Az ily’ módon 4 naposra bővült B.my.Lake a vártnál is erősebb LineUppal jelentkezik Augusztus 18-22-ig. Balatonvilágos vadregényes partszakaszán, a Club Aliga Beach-en több, mint 130 DJ és Live act várja az elektronikus zene szerelmeseit:

Az ‘Európa Legjobb Új Fesztiváljának’ megválasztott B.my.Lake-re a bérletek július 18. éjfélig 25.000 Ft-ért vásárolhatók meg az országszerte. Így azok, akik július 18.éjfélig váltják meg a bérletet, ajándékba kapják a nulladik napot, azaz részt vehetnek Danny Tenaglia ‘All Night Long’ szettjén is, felejthetetlenné varázsolva nyarukat.

Kiss Ákos, a VOLT Produkció társszervezőjeként az eseményt jegyző Deadcode Production munkatársa elmondta, hogy a B my Lake 2014-ben is megtartja a “butikfesztivál” jellegét, azaz korlátozzák a résztvevők számát, így naponta legfeljebb tízezer vendéget várnak Balatonvilágosra, a Club Aliga Beach-re.

Az érdeklődés óriási, nem érdemes lemaradni a nyár legjobban várt elektronikus zenei rendezvényéről.

 

Jegyekárak:

Nulladik nap (Augusztus 18.): 5990 Ft – Korlátozott számban

Napijegy (Augusztus 19/20/21): 12.990Ft

4 napos bérlet: 
Július 18. éjfélig: 25.000 Ft

Július 19-től és a helyszínen: 27.990 Ft

4 napos kempingjegy: 2500 Ft

4 napos lakókocsi kempingjegy: 20.000 Ft

VIP Napijegy: 15.990 Ft VIP Bérlet: 35.000 Ft

Kulcsszavak: , ,