Jön az új Punnany klip

Punnany Massif

Mindössze 150 szerencsés rajongó jutott be a Punnany Massif exkluzív koncertjére az OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztiválon, ami egyben a Punnany új klipje forgatásának egyik helyszíne is volt.

A „zsírfriss” dalból és a készülő klipből egy kis hangulatbejátszás itt:

Nagy titkolózás közepette egy bensőséges, limitált nézőszámú koncerttel készült a hétvégi utcazene fesztiválra a Punnany Massif és az OTP Junior. A konspiratív körülmények között zajló, sejtelmes feladatokkal, kincsvadászattal, részinformációkkal és szivárogtatásokkal operáló előkészületek után mindössze 150 rajongó juthatott be az egyedi bulira. A szem- és fültanúk szerint a buli természetesen fantasztikus volt, nem is csoda, hiszen a zenekar ezt a koncertet egy “zsírfriss” dal klipforgatásával is összekötötte, így beleadtak apait, anyait. „Az Utcazene feszt – úgymond – beépült a Punnany eredetmeséjébe, nagyon kedves emlékek kötnek minket ide” –mesélte Farkas Roland, azaz Wolfie. “Másrészt pedig időről-időre szükségünk van arra a közvetlenségre, ami egy ilyen limitált létszámú bulin ki tud alakulni” – tette hozzá Felcser Máté, a Punnany zenekar vezetője és másik szövegelője, magyarázva a jó buli titkát.

A zenekar továbbra is nagyon titokzatos, de annyit már tudni lehet, hogy a FEL trilógia második darabja, az E első dalának klipjéhez készültek a felvételek, amiből néhány snitt már fent van a legnépszerűbb videómegosztón, és pár másodperc erejéig a vadonatúj dal egy-két strófája is felcsendül. A zenekar pedig ígéretet tett, hogy még augusztusban napvilágot lát a teljes dalfilm, a vadiúj klip, az összes Punnany rajongó nagy örömére.

koncert után is folytatódott a buli, aminek a végén vasárnap reggel tragikomikusan majdnem újra a rajongók segítségét kellett kérniük. “Lipics Geri hegedűsünk 25. szülinapját ünnepelte meg méltón a zenekar, ami olyan jól sikerült, hogy vasárnap délben jött a telefon: nem találják Geri hegedűjét. Így újra a hangszer keresésbe kezdtünk, de szerencsére rövid nyomozás után meglett a hegeda, tehát komolyabb trauma nélkül hagyhattuk el a várost” – mesélte el a történetet dr. Soltész Péter, a zenekar menedzsere.

Kulcsszavak: , ,