Idén ismét lesz Miskolci Sörfesztivál!

Miskolci Sörfesztivál

Szeptember elején a miskolciak újra sört ihatnak és nosztalgikus hangulatba kerülhetnek, hiszen újra itt a sörfesztivál. Fontos infók itt!

Hajdú Péter szervezésében immár harmadszor kerül sor erre az eseményre Miskolc egyik központi helyén, a Népkertben.

A tavalyihoz hasonlóan a Borsodi Sörgyár sok-sok sörkülönlegességgel készül, de aki nem a hazai ízekre szomjazik, az kóstolhat külföldi söröket is. Nemcsak folyékony kenyérrel tölthetjük meg a hasunkat, hanem az ország minden tájáról érkező árusok portékáit is megkóstolhatjuk.

Természetesen zenés programokból sem lesz hiány. A szervezők két színpadra várják majd a sztárokat, és a színpadok elé a szórakozni vágyókat.

Az előző évekhez hasonlóan idén is koncertet ad az EDDA Művek (a Borsodi ajándéka a miskolciaknak – a plakátok alapján), és az Irigy Hónaljmirigy is. Együtt nosztalgiázhatunk majd Korda Györggyel és Balázs Klárival, vagy énekelhetjük Zoltán Erikával a Casanovát, részt vehetünk egy jó kis „csikidam” partin az R-Go-val, dáridózhatunk Lajcsival, szombat este pedig DJ Dominique szolgáltatja majd a talpalávalót.

A mai magyar sztárok közül ott lesz Kállay-Saunders András, Zséda, Kasza Tibi, Polgár Peti,Dobrádi Ákos, Király Viktor, és a miskolci Paddy and the Rats együttes.

Természetesen egy fesztiválról nem hiányozhatnak a külföldi sztárfellépők sem. Az idén is, mint tavaly a retró hangulaté lesz a főszerep. Ellátogat Miskolcra Dr Alban, az Alphaville, és utolsó nap a Boney M ad majd koncertet.

Időpont: szeptember 4-7

Jegyárak:
Napijegy 1.950 Ft, VIP napijegy 3.700 Ft
Bérlet: 5.600 Ft, VIP bérlet 9.700 Ft

Kulcsszavak: , ,