Limitált kedvezményes jegyek a Lollapalooza Berlinre

Lollapalgza

Még 100 db kedvezményes jegy váltható az év legizgalmasabb zenei eseményére, a Lollapalooza Berlinre a Take Berlin Promotions jóvoltából, melyekhez most akciós vonatjegy is társul! Hallottál már róla?

A Lollapalooza a világ egyik leghíresebb fesztiválja, melyet idén először, Amerika, Brazília, Argentína és Chile után az öreg kontinensen is megrendeznek, méghozzá egyenesen az európai kultúra egyik szívcsakrájában, Berlinben, az egykori Tempelhof reptéren szeptember 12 és 13. között. Az itthon nem túl híres, két napos fesztiválon nem kisebb nevek lépnek színpadra, mint a Muse, a Bastille vagy éppen a Belle & Sebastian vagy a The Libertines, itt tartja egyetlen európai fellépését a szezonban Macklemore & Ryan Lewis, egyetlen fesztivál koncertjét a Tame Impala, de itt debütál az FFS, azaz a Franz Ferdinand & Sparks projekt.

Az izmos line up-ot figyelve nem csoda, hogy az underground rocklegenda, Perry Farrell által életre hívott fesztiválra máris akkora az érdeklődés, hogy kifutóban vannak az akciós bérletek, Magyarországon jelenleg még 100 szerencsés bulizhat Berlinben az akciós, 119 eurós áron, mely mellé kedvezményes vonatjegy opció is vásárolható, 39 euró/út áron.

A négy színpaddal indító fesztivál külön figyelmet szentel a családosoknak, így egyedülálló módon külön helyszínt indít a gyermekeknek Kidsapalooza néven, Berlin extravagáns oldalából kiindulva pedig a divat fanatikusainak is kedvezve, itt debütál az új Lolla helyszín, a Fashionpalooza is.

Jegyárak:

Fesztiváljegy: 119 EUR

Napijegy: 69 EUR

Jegyek kaphatóak: bit.ly/LollapaloozaDE

Kulcsszavak: , , , ,