Nu Forms Fesztivál – Felvezetés, brand-építés

A 2016 nyarán először megrendezésre kerülő Nu Forms Fesztivál masszív brand-építésbe kezdett. Amellett, hogy a nyár egyik legforróbb line up-ját rakták össze, az ott fellépő dj-k segítségével elkezdték a bemelegítést a nyár legnagyobb durranására.

A fesztivál felvezetése két fő irányból indult el. Az első irány részeként a különböző ausztriai helyszíneken tartott bemelegítő buliestek szervezése volt a fő feladat. Valamint az ezekhez kapcsolódó erős line up-ok kialakítása.

A legutóbbi ilyen bulit Neusiedl am See-ben tartották, ahol fellépett Wickaman, Body & Soul is (http://bit.ly/NUF_TOUR_NEUSIEDL). A közel fél ezer érdeklődő/résztvevő jól mutatja, hogy Ausztriában nagy igény van ilyen eseményekre.

nufromsneusiedlHazánkban idén már a Bladerunnaz szervezőcsapat is elkezdett így építkezni, hogy a nagy budapesti bulik előtt felvezető esteket tartanak vidéken több városban is, például Sopronban, Győrben, Veszprémben. De visszatérve a Nu Forms felvezető bulikra. A fesztivál felvezető túrája korábban ellátogatott Salzburgba is, ahol a különleges zenei hangzásairól ismert Dub Phizix & Strategy páros voltak a vezető nevek a plakáton.

nufromssalzburgA fesztivál felvezetéseként a másik fő irány a majdan fellépő dj-kkel együttműködve a teaser mix-ek kiadása volt. A promóterek létrehoztak egy soundcloud oldalt, ahol időről időre megjelennek a jobbnál jobb mix-ek is (https://soundcloud.com/nu-forms-festival).

Szemezgessünk most ezek közül:

René LaVice Teaser Mix:

DC Breaks Teaser Mix:

A szervezők emellett arra is figyelnek, hogy ha egy későbbi fellépőjük új albummal jelentkezik, akkor egy rövid bemutatás mellett nyereményjátékkal is kedveskednek a Facebook oldaluk követőinek. Többek között bemutatták az orosz Enei, az osztrák MEFJUS és a német Current Value munkásságát is.

Kulcsszavak: , , , , , , , ,