Mostantól a gyerekeké is a Budapest A Cappella Fesztivál

A Budapest A Cappella Fesztivál eddig is híres volt változatos programjairól. A francia, cseh, zimbabwei és szlovén vokális koncertek mellett idén első alkalommal viszont már a kisebbeket is lefoglaló gyerek- és családi programokkal várják a közönséget a Hangvető és a Várkert Bazár fesztiválján, június 10-11 között, a Várkert Bazár Öntőház udvarán. A belépés ingyenes.

Előtérbe kerül, hogy a fesztivál az egész család számára kiváló kikapcsolódás lehet egy hosszú hét után. Ennek fényében közös programokkal is várja  vendégeit a legkisebbektől a legnagyobbakig egyaránt. A zene mellett fontosak lesznek a kézügyességi-, kreatív feladatok. A gyerekek papírkoronát, térbeli képeslapot vagy színes játékhangszert készíthetnek és mindezt a környezettudatosság jegyében, újrahasznosított anyagokból. A gondolkodás és az aktív pihenés jegyében közös családi programként, a Várkert Kvízen a család együtt törheti a fejét. Zenehallgatás közben pedig óriási képet készíthetnek a gyerekek.

Amíg tehát a szülők egy frissítően hűs rozé fröccsel a kezükben a nyáresti dallamokat hallgatják, a kicsik és nagyobbak délután négytől a koncertek végéig tematikus programokon vehetnek részt. Szombaton a COROU DE BERRA (Franciaország) és a VOCAL BAND KREATIVO (Szlovénia), vasárnap pedig YELLOW SISTERS (Csehország) és az  INSINGIZI (Zimbabwe) zenéjére kapcsolódhat ki az egész család.  Kell-e ennél jobb hétvégi kikapcsolódás?

Kulcsszavak: ,