Az Acustic Planet és a Muzsik és Volkova nyert a VUF-on

A szerencse idén is az utcán hevert és ezúttal az Acustic Planet, valamint a Muzsik és Volkova mellé pártolt, akik elvitték az 500-500 ezer forintos fődíjakat, de még további nyeremények is gazdára találtak az idei OTP Bank Utcazene fesztiválon.

“A 2017-es OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját az Acoustic Planet, a szakmai zsűri elismerését pedig a Muzsik és Volkova szerezte meg.Tavaly elhunyt kollégánk, Horváth Károly emlékét őrizve alapított különdíjunkat Farkas Krisztina, a Muzsik és Volkova énekesnője nyerte, akit a versenyző utcazenészek szavaztak meg maguk közül” – jelentette be Muraközy Péter, az OTP Utcazene Fesztivál alapítója. A Horváth család felajánlásaként ez a díj kiegészül 100.000 Ft-tal, illetve a család szintén 100.000 Ft-os különdíjat ajánlott fel a legfiatalabb versenyzőnek, aki ebben az évben Stanfel Péter, a The Luckies zenekar dobosa.

vuf_2017_vege_2

És ne feledjük, aki a Veszprémben nyer, amellé a szerencse hosszabb távon is pártolhat, gondoljunk csak arra, hogy tavaly a Lóci játszik vitte el az egyik fődíjat, idén pedig már az összes fesztivál nagyszínpadán fellép, mint a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató győztese. Augsztus 9-én például ők indítják a Sziget Nagyszínpadának programsorozatát a Dubioza Kolektiv, a Billy Talent és Pink előtt.

Kulcsszavak: ,