Kezdődik… Balaton Sound 2019

Balaton Sound

Ismét lehet visszaszámolni a Balaton Soundra, az idei fesztivál 2019. július 3-7-ig fog tartani. Ebben az évben is remek előadókkal kápráztat el minket a Fesztivál. Nézzük a töménytelen mennyiségű zseniális előadók listáját.

Vagyis jön a SOUND közönségének nagy kedvence, a The Chainsmokers, a szupersztár DJ Tiësto, a kolumbiai reggaeton énekes és rapper, J Balvin, napjaink egyik legfelkapottabb rap előadója, GEazy, valamint a brit énekes, dalszövegíró, Jess Glyne.

Aztán élő produkcióval érkezik az angol drum&bass csapat, a Rudimental, játszik a SOUNDon Nicky Romero, fellép a két producer/DJ kollaborációja, a Tchami x Malaa formáció, a Sophie Hawley-Weld and Tucker Halpern alkotta amerikai duó, a Sofi Tukker, a világ legnagyobb fesztiváljain állandó vendégként szereplő Jauz, az amerikai DJ Deorro, az Alessandro Vinai és Andrea Vinai testvérpáros duója, a Vinai, az iráni-amerikai house/techno Dj és producer, Dubfire és jön a dán Dj/producer Martin Jensen is.

Továbbá bejelentették  a már korábban ismertetett Marshmello, Armin van Buuren, DJ SNAKE, Timmy Trumpet, FUTURE, Don Diablo, Nervo, Will Sparks, Sunnery James & Ryan Marcian, Killy, Hernan Cattaneo, Paul Kalkbrenner neveket is.

Mi már lázas készületek között várjuk Július első hetét, hogy ismét bebizonyítsunk magunk és mindenki számára, hogy a Sound a legzsenibb elektronikus zenei nagy Fesztivál.

Kulcsszavak: