FOO karácsonyi meglepetés

Különleges karácsonyi meglepetéssel jelentkezik a FOO. Az érdeklődők 2011 december 24-ig idei áron válthatják meg 2012-es fesztiválbérletüket.

A Fishing on Orfű történetében a 2011-es év rendkívülire sikerült: a nagy érdeklődésre való tekintettel a helyszínül szolgáló Panoráma Kempingben több száz új sátorhely került kialakításra, valamint az utolsó estére – a FOO történetében először – a bejáratra kikerült a “Megtelt” tábla is. A fesztivál alapkoncepciójának megfelelően az előrelépés viszont nem csak mennyiségi, de sokkal inkább minőségi is volt: a családias hangulat továbbra is maradt, viszont szélesebb és színesebb programkínálat várta az érdeklődőket. Lovasiék számos, akár több generáció számára is szórakoztató – és nem csupán zenei – programot szerveztek idén a fesztiválozóknak: a rendhagyó tóátugrás mellett kerékpár-, gyalogos- és barlangtúrák, sportprogramok, autentikus fröccstúrák várták az Orfűre látogatókat. A szervezők a 2012 június 21-23 között megrendezésre kerülő, immáron ötödik Fishingre tovább szélesítenék a kikapcsolódási lehetőségek palettáját, amellett, hogy a FOO továbbra is a legfontosabb zenekarokat felvonultató alterfeszt maradjon.

A 2012-es Fishing on Orfű fesztiválra az akciós bérletek 8000 Ft-os áron már megvásárolhatóak az Interticket hálózatában, vagy akár online módon is a fishingonorfu.jegy.hu weboldalon. Az különleges ajánlat december 24-ig tart.

Kulcsszavak: ,