Féláron a PAFE-ra a MÁV-val

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Szántód–Kőröshegy állomásra a május 24. és 27. között megrendezésre kerülő VI. Pannónia Fesztiválra utazóknak.

Komoly feltételei vannak az utazásnak: A szántódi fesztiválozók az ország bármely jegypénztárában megvehetik a félárú, alkalmi menettérti jegyüket. Legkorábban a rendezvény első napján, május 24-én, csütörtökön utazhatnak olcsóbban. A visszautazást legkésőbb a rendezvény zárását követő napon, május 28-án, hétfő éjfélig kell befejezni.

Az 50 százalékos alkalmi menettérti jegyet a fesztivál helyszínén megtalálható MÁV-START standon, a menetjegy lebélyegzésével kell érvényesíteni, és a visszautazás során, a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni.

A kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről részletes tájékoztató a MÁV-START Zrt. honlapján, a www.mav-start.hu oldalon található, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámán kérhető.

Kulcsszavak: , ,