Öt nap múlva Sopron!

 

Paypass fesztiválkártya

Paypass fesztiválkártya

Egy héttel a 20. VOLT Fesztivál indulása előtt sajtótájékoztatót tartottak Sopronban a Liszt Ferenc Kulturális Központ előtt, baráti hangulatban. A kis csúszással kezdődött találkozón Lobenwein Norbert ragadta magához a kezdeményezést és a moderátor szerepet, és mindjárt az OTP Bank és a Master Card jóvoltából a 20. VOLT-on is bevezetésre kerülő PayPass kártya előnyeiről kérdezte az OTP képviselőjét. Megtudhattuk, hogy azon túl, hogy kényelmesebb ezen kártya használata, a VOLT shopban való kedvezményes vásárlásra és a gyorsítósávon való belépésre is feljogosít. A fesztiválra PayPass-szal érkezők közvetlenül a bankkártyához kapcsolódó bankszámláról költenek, így nem kell kártyájukat a helyszínen pénzzel feltölteni, és a megmaradt összeg visszaváltására sincs szükség.

volt fesztivál

A sajtótájékoztatóra Ákos gyakorlatilag új show-jának próbájáról érkezett, melynek premierje a VOLT Nagyszínpadán lesz. Egy nagyszabású, áthangszerelt, soha nem látott koncertet ígért, melyre nagyon izgatottan és örömmel készülnek. (Megtudhattuk pl. azt is, hogy az Ikon c. számból egy elektrofunky lett.)

A 20. VOLT további különlegessége, hogy a 0. napon, június 26-án, 20 magyar zenekar és 10 DJ lép majd színpadra, egyenként 20-30 perces programmal. A Tankcsapda és Ákosék ugyan nem lesznek ezen a napon ott, de őket megpróbálják majd élőben kapcsolni a próbatermekből.

A jubileumi VOLT-ot képzőművészeti alkotások sora is színesíti majd: ünnepi díszbe borul a fesztivál és 4 alkotó 20 művészeti alkotást készít majd, melyeket a fesztivál végén elárvereznek.

A sajtótájékoztatót a Nagy VOLT Album bemutatása után a Csillagok városa projekt keretében elkészült szék-szobrok felavatása zárta.

 

Kulcsszavak: , , ,