Tokajban már alakul a fesztivállapot: nulladik nap

Már érkeznek a fesztiválozók Tokajba: a hegyaljások zöme jó előre beszerezte a belépőjét, a többiek a helyszínen juthatnak hozzá, valamint néhány darab szuperakciós bérlet vár még a leggyorsabbakra, az ország három nagyvárosában. Az eddigi legszerencsésebbnek ígérkező, 13. Hegy’en kedd este már bulizhatnak a hegyaljások, a Tisza-parti város utcáin pedig már most mindenhol a holnap fellépő Alphaville számai szólnak.

Gombamód nőnek ki a sátrak a Tisza-part füvéből, a tokaji szállodák, panziók és kiadó szobák lassan megtelnek a Hegyalja Fesztiválra érkezőkkel. Aki még nem indult el, annak sem kell aggódnia: a környező településeken még várnak rájuk kényelmes szállások, vendégszerető házigazdák és finom tokaji borok.

Kedd este, a Hegy’ történelmében először nulladik napi programok biztosítják a ráhangolódást a szerdai fesztiválnyitásra. A Furmint klub és az Ökoteátrum területén hegyaljai zenekarok, DJ Senior Hal és a KillerSurpise mellett DJ Gesbin, a Hatás Alatt, a Dopping és a Men in the box is tesznek róla, hogy a fesztiválozók átbulizzák magukat a Hegy’ első napjába.

Azok, akiknek most épp’ nem a karszalagjukat teszik fel a csuklójukba a pass konténereknél, és még nincs meg a belépőjük, azok megválthatják még a bérletüket a helyszínen, illetve pár utolsó darabra lecsaphatnak a szuperakciós Hegy’bérletből, amiket Miskolcon, Debrecenben és Nyíregyházán találnak, amíg a 999 darabos készlet utolsó darabjai kitartanak. Az akcióban résztvevő jegyértékesítési pontok a Hegyalja Fesztivál weboldalán,a Jegyek menüpontban találhatók, ahol a belépők online is megválthatók. A Hegy’re vonattal érkezőknek a MÁV 50%-os kedvezményt biztosít.

Kulcsszavak: , ,