Vasúton fél áron a Hegyalja Fesztiválra – újabb vonat vasárnap Budapestre

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Tokaj állomásra, a július 18. és július 22. között megrendezésre kerülő Hegyalja Fesztiválra utazóknak.

Az egyik legnevesebb hazai fesztiválra készülődők, bármely belföldi jegypénztárában meg tudják vásárolni a kedvezményes, alkalmi menettérti vasúti menetjegyeiket. A kedvezmény igénybe vételéhez az utasoknak a menetjegyeiket a helyszínen le kell bélyegeztetni, és a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni. Bélyegzés a fesztivál helyszínén, a pénztársori MÁV-START konténerben szerdától szombatig 13:00-22:00 óra között, valamint vasárnap 7.30-11:30 óra között kérhető.

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvényt megelőzően két nappal, július 16-án kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény napját követő napon, július 23-án kell befejezni.

A Hegyalja Fesztivál utolsó napján, július 22-én a Tokajról Budapestre utazók mentesítő vonatot is igénybe vehetnek, amely Tokaj állomásról 10:50-kor indul és a Keleti pályaudvarig Miskolc-Tiszai, Füzesabony, Hatvan, Gödöllő állomásokon áll meg leszállási célból.

Az utasok további információkat a MÁV-START Zrt. honlapján: a www.mav-start.hu weboldalon találhatnak.

Kulcsszavak: , , , ,