Kincskeresés és térutazások szigeteseknek

A Uniquebudapest – nevéhez méltóan – egyedi kincskereső idő- és térutazásokat szervez a Sziget vendégei számára Budapest belvárosában, illetve a fesztivál helyszínén, az Óbudai Szigeten. Két bulizás között a magyar és külföldi fiataloknak olyan urbánus kalandokban lesz részük, amit még biztos nem próbáltak. Jelentkezni a Uniquebudapest sátrában lehet a Szigeten, augusztus 5-12 között.

A Budapest Code, a Da Vinci Kód mintájára felépített titokzatos, misztikus kincskereső játék a pesti Belváros legérdekesebb pontjain. A résztvevők kalandos utazáson vesznek részt a kontinens legpatinásabb földalattiján, nyomokat keresnek körgangos, „tipikus pesti” bérházakban, kipróbálják a város legkreatívabb bringáját. Mindeközben kriptexek, anagrammák, QR kódok könnyítik (vagy nehezítik) meg a dolgukat. És nem mellékesen sok érdekes információt tudnak meg a városról, ahol fesztiváloznak.

A „kincses Sziget” játék során egy kincsesládába rejtett fantasztikus nyereményt kell megtalálniuk a játékosoknak. Öt napon keresztül napi egy, egyszerűen megoldható rejtvény, próba, feladat várja a bátor kincskeresőket. Az ötödik nap pedig az ügyes, és szerencsés nyertesé lesz a főnyeremény.

Aki nyugalmasabb, unique városnézésekre vágyna, az pedig az alábbi túrák közül választhat:

    A Belváros kincsei – kalandozás Pest belvárosában, ahol titkos helyeken rakódik egymásra múlt és  jelen.

    Unique DeLuxe túra – barangolás a mai magyar cool világában: divat, design, parfüm, csoki. Varázslatos utazás az érzékek birodalmában, Budapest szívében.

    Budavári misztérium – a Várhegy csodás és titkos világa. Múlt, ahogy még sosem látták, történetek, amik örökké a résztvevőkkel maradnak.

További információ: www.uniquebudapest.com

Kulcsszavak: , ,