Fishing on Orfű 2013 – Kispál-nap

 

Fishing On Orfű 2013A június 19-22 között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű első napja a Kispál és a Borz előtt tiszteleg majd.

A 2010-ben búcsúzott zenekar számait még a mai napig sokan kedvelik és hallgatják, ezért 2013 június 19-én a fesztivál szervezői egy Kispál nappal kedveskednek a rajongóknak. A nagyszínpadon a legismertebb és legkedveltebb zenekarok lépnek majd fel, hogy saját műfajukba átdolgozva adják elő a Kispál ismert és kevésbé ismert számait.

A fellépők között találjuk a Punnany Massifot, a Subscribe-ot, a Soerii & Pooleket, az Intim Torna Illegált, a Compact Discot, az Óriást és az Alvin és a Mókusokat is. A fellépők sora folyamatosan bővül.

A kisszínpadon pedig megszólal majd a 2012-ben megjelent Holnaphoz Holddal című feldolgozáslemez (fiatal alternatív zenekarok feldolgozásai).
Az éjszakát megkoronázzák a volt Kispál tagok, akik lemezjátszó mögé állva a kedvenc dalaikat forgatják majd, hogy mindenki kedvére táncolhasson. A szervezők még egy kis ajándékkal is kedveskednek az ezen a napon a Panoráma Campingbe érkezőknek: a belépő mellé egy Kispál és a Borz kiadványt adnak ajándékba.

Kulcsszavak: ,