Miskolci Sörfesztivál 2013

Szeptember 5. és 8. között rendezik meg újra a 40 éves Borsodi támogatásával a miskolci Sörfesztivált a Népkertben. Három színpadon (Miskolc, Borsodi, Fórum) különböző stílusok találkoznak a fesztivál ideje alatt.

A fellépők közül természetesen nem hiányozhat a miskolci gyökerekkel rendelkező Edda, az idei talán legfelkapottabb fesztiválzenekar, a Punnany Massif, az idősebb korosztály szórakoztatására Fenyő Miklós és a Dáridó Lajcsival.

Miskolci Sörfesztivál 2013 fellépőkEgy fesztivál nem lenne fesztivál külföldi fellépők nélkül, ezért a Sörfesztiválról sem hiányozhatnak a nagy nevek. A 90-es évek (ma már retronak számító) ikonikus “sztárjai” látogatnak el Miskolcra: a disco zene kedvelői Haddaway-jel együtt énekelhetik a Fly Awayt, DJ Boboval pedig az Everybody című számot. A country zenét szeretők pedig a Rednex-szel táncolhatnak a Cotton Eye Joe-ra.

Fellép még a Hooligans, Kasza Tibi, a Carbonfools, Caramel, az Irigy Hónaljmirigy, Varga Viktor és az Első Emelet is.

A Fórum színpadon miskolci zenekarokkal találkozhatunk (The Sign, Magidom). Ha a koncerteken nem tomboltuk volna ki magunkat eléggé, hajnalig folytathatjuk a partyt a Helynekemben.

A koncertek mellett hangulatos sörkertekben fogyaszthatjuk el Borsodi sörünket, vagy kóstolhatunk meg különleges söröket.

A sörfesztiválra azonban nem kell kitenni a 18-as karikát, hiszen a szervezők gondoltak a kisebbekre is – egy vidámparkot is felállítottak a fesztivál területén.

Jegyárak:

– Napijegy: 1900 HUF

– 4 napos bérlet: 5000 HUF

Lehetőség van még VIP jegyek vásárlására is, melyek a VIP szektorba való bejutást teszik lehetővé.

 

Részletes programok, helyszínek: http://sorfesztivalmiskolc.hu/programok

Kulcsszavak: , ,