Világsztárok a DUDIK fesztiválon: Che Sudaka, Groove Coverage

dudik fesztivál

„Kezdd velünk a fesztivál szezont!”– ezzel a felütéssel kezdte Kővári Dániel, PR- és marketingvezető az interjúnkat. A hagyománnyá vált fesztivált idén június 9 és 12 között szervezik meg Dunaújvárosban, az Alsó Duna-parton. A DUDIK fesztivál hivatalos Facebook oldalán egyre több információt publikálunk, ahol a legfrissebb híreket kapják meg a DUDIKozni vágyók – hangsúlyozta.

A 2016-os fesztivál sem marad világsztárok nélkül. Pénteken fellép a Barcelona utcáin alakult argentin és kolumbiai csapat, a Che Sudaka. A spanyol, portugál, angol és olasz szövegekkel punk zenei alapjaira, a lendületes reggae-re elképesztő színpadi produkcióval készül a DUDIK fesztiválra. A szombati külföldi sztárvendég ismerős lehet a Dunaújvárosi Egyetem partyjáról. A Groove Coverage német formáció 17 éve szórakoztatja a közönséget és most újra Magyarországra jönnek.

CHE SUDAKA

A DUDIK fellépői között természetesen elmaradhatatlanok a kiváló hazai előadók és zenekarok. Szülővárosába látogat a Quimby együttes, jön a Brains, a Halott Pénz, a Wellhello, a Fish!, a Supernem, az Intim Torna Illegál és még sokan mások.

A marketingvezető kitért arra, hogy kemping helyet is elkülönítenek a fesztiváltól 50 méterre, ahol ezer forintos kempingjegyet vásárolhatnak majd a DUDIK sátorlakói.

„Az elővételes felnőtt bérlet: 7.990 Ft, diákbérlet: 5.990 Ft áron június 8-ig van lehetőség megvásárolni. Jegyeket a Ticketportal országos jegyértékesítési hálózatában, a www.ticketportal.hu oldalon, illetve a Dunaújvárosi Egyetem EHÖK irodájában is be lehet szerezni.” – zárta gondolatait Kővári Dániel.

Kulcsszavak: , , , , , , , , , ,