Lesz valami a levegőben a PLÁZSon

Egyedi dalsorral készül a Halott Pénz Siófok legmenőbb strandjára. A zenekar nemrég jelentette meg Ülni. Örülni. Megőrülni. című lemezét, amivel szinte megállás nélkül koncerteznek az ország minden szegletében. Július 2-án a Balaton-partra érkeznek, hogy a PLÁZS  vízparti színpadán kiáltsák azt, hogy „Hello lányok”.

A Halott Pénz koncertek igazából már azelőtt elkezdődnek, hogy felcsendülnének a jól ismert slágerek, hála Boros „Venom” Gábornak, aki a csapat dj-jeként bemelegítő szettel hozza lázba a rajongókat: „Minden alkalommal, az adott közönségnek válogatom össze a számokat. Sokszor teljesen más hangulatú felvételekre jön meg a közönség hangja, de éppen ez a kihívás ezekben a dj szettekben. Ami fontos, hogy mire a teljes zenekar a színpadra érkezik, a nézők már mozogni kezdjenek, jó hangulatban kezdődjön a koncert.”- meséli Venom.

A hét fős zenekar szinte egész nyáron fesztiválról fesztiválra jár, így fontos, hogy a fennmaradt köztes időben ki tudjanak kapcsolni: „Amikor van szabadidőnk megpróbálunk sportolni és egészségesen étkezni, hogy bírjuk a turné kihívásait. Az utazó életmódot már megszoktuk, és a csapaton belüli jó hangulat miatt, a hosszabb buszozások is vidáman telnek.

Plázs, Siófok
Az avantgárd hip-hop zenekar áprilisban jelentette meg Ülni. Örülni. Megőrülni. című negyedik nagylemezét, melyről a már korábban bemutatott Darabokra törted a szívem vagy a Valami van a levegőben számokon túl, már a Majd és az Erre még meghívlak is elérte YouTube-on a milliós játszást, így máris megvannak a közönség kedvencek. Az új lemezen többek között Bérczesi Robi és Kőváry Zoli is közreműködik, élőben azonban elsősorban a fesztiválokon tudnak együtt fellépni, hiszen elfoglalt zenészként ők is rengeteget vannak úton. Azért a PLÁZS közönségének sem kell aggódni: „Hogy pontosan milyen meglepetések várhatók a siófoki koncerten, nem árulhatom el, de egyedi dalsorral készülünk!”– ígéri Venom a július 2-i koncerttel kapcsolatban.

Kulcsszavak: , ,