Eckü üzenete a VOLTról

„Minden olyan kis benyomás, ami jobbá teszi az életemet, boldogságot okoz”

Már két napja maximális fordulatszámon pörög a Telekom VOLT Fesztivál, köztük természetesen a hazai zenekarok színe-javát felvonultató JANA Színpaddal. Szerda délután az immáron 15 éve szövegelő páros, a Hősök is színre lépett. A koncert előtt Eckü elmesélte nekünk mi is az a boldogság és hogyan hat ki az aktuális hangulata a dalszövegírásra.

Szeretjük meglovagolni a hullámokat, a nagyon magas vagy a nagyon mély érzelmeket” – meséli Eckü, aki elmondása szerint a befordultabb pillanataiban írja a legjobb szövegeket, de az öröm is képes őt pozitív dalszerzésre sarkalni.

A rapper szerint a boldogság nagyon sokrétű dolog, számára boldogság az is, hogy öt éve már csak a zenével foglalkozhat: „Ez azért egy vágyott állapot volt, mert mi a Hősöket 15 éve alapítottuk és iskolás gyerekként arról álmodtunk, hogy egyszer majd felállunk színpadokra és elmondjuk országnak, világnak, hogy éppen mit gondolunk az életről” – meséli a Jana Színpad backstage-ében Eckü. „Mindenképpen ad egy flow élményt, minden, ami zenével kapcsolatos: hogyha részt veszünk egy olyan projektben vagy reklámban, ami nekünk nagyon tetszik vagy alapból, ha olyan emberekkel lehetek, akikkel szívesen koncertezek, vagy a szabadidőmet a barátaimmal tölthetem, egy jó szülinap, egy gyerekköszöntés… minden olyan kis benyomás, ami jobbá teszi az életemet, boldogságot okoz.”

Eckü a Hősökkel az egész nyarat koncertezéssel tölti, fesztiválról-fesztiválra járva, ahogy mondja, a nyári időszak annyi energiával tölti fel őket, hogy abból még bőven marad januárra is, amiből még a borongós évszakban is születnek pozitív dalok, mint a Lepörög a film, de további részletekért nézd meg a videót:

Kulcsszavak: , ,