Startupok az EFOTT-on: legyen a tiéd a következő sikersztori!

Érdekel a startupok világa? Megismernél már sikeres startup vállalkozásokat? Vagy belevágnál egy vállalkozás elindításába, esetleg már van is egy jó ötleted, de nem tudod, hogyan tovább? A Magyar Nemzeti Kereskedőház sátránál olyan gyakorlati információkkal gazdagodhatsz, amelyek segítenek az elindulásban! Látogass el a Civil Térre és ismerd meg az InnoTrade programot, illetve a legújabb startup ötleteket, amelyek téged is inspirálhatnak.

Napjaink egyik legdivatosabb kifejezése a „startup” a fiatalok körében. Az egyetemi évek alatt hallgatók egész hada ötletel azokon a forradalmi megoldásokon, amelyek megváltoztatják a világot. Az egykor startupként induló Facebook, vagy éppen a magyar Prezi az élő bizonyítéka annak, hogy mekkora potenciál rejlik egy-egy innovatív ötletben.

A jó ötlet kipattanásától a sikerig azonban nagyon hosszú és rögös út vezet. És itt jön a képbe a Magyar Nemzeti Kereskedőház, illetve a 2015 végén elindított InnoTrade programja, amely igyekszik minél több terhet levenni a nemzetközi sikerekre vágyó startupok válláról. Eljuttatnak neves nemzetközi kiállításokra, felkészítenek a sikeres külföldi szereplésre, ahol befektetőkkel, iparági szereplőkkel építheted nemzetközi kapcsolatrendszeredet.

A fesztivál időtartalma alatt a Civil Téren a Magyar Nemzeti Kereskedőház sátránál nem csupán a nagysikerű InnoTrade programot ismerheted meg, mely már több mint 30 magyar startupot juttatott el nemzetközi kiállításokra, és segített konkrét üzleti lehetőségekhez, hanem megismerkedhetsz három magyar startuppal is.

Hívd meg egy italra barátaidat, vagy lépj kapcsolatba bárkivel a fesztivál területén a PartyMates alkalmazásával, játssz az InnoTrade programnak köszönhetően már nemzetközi sikereket is elért Sbrick okostelefonnal irányítható darujával, vagy éppen néhány percre legyél te is DJ a MixyLabs-szel.

Az élmény és a jó hangulat garantált. Játékos keretek között próbálhatod ki a startupok termékeit, kötetlen beszélgetések során nyerhetsz bepillantást magyar startupok működésébe, felépítésébe, és hallhatod már sikeres vállalkozások személyes történetét is kihívásokról és sikerekről.

Látogass el a Civil Térre! Lehet, hogy a tiéd lesz a következő magyar sikersztori!

Kulcsszavak: , , ,