A Meute fellépésével indul az Akvárium Tavasz Terasz

A Budapesti Tavaszi Fesztivál kiemelt helyszíneként ismét vár az Akvárium Klub a tavasz egyik legjobb kültéri programsorozatával, a Tavasz Terasszal. A program április 5-én, az elképesztő techno-rezesbanda, a Meute fellépésével indul majd, amit április 22-éig akusztikus koncertek, hétvégenként pedig gyerekprogramok követnek. A belépés most is ingyenes!


Ismét jelentkezik az egyik legnépszerűbb kültéri, ingyenes programsorozat, az Akvárium Tavasz Terasz. Immár harmadik alkalommal zenélnek majd egy szál gitárral az Akvárium napsütötte lépcsőin a magyar zenei élet kedvencei. Idén ráadásul két nemzetközi sztárfellépő is érkezik majd a teraszra. Április 5-én a hamburgi techno-rezesbanda, a Meute lép színpadra. A tizenkét tagú, fúvósokból és dobosokból álló zenekar techno- és elektronikus zenei klasszikusokat szólaltat meg fúvós hangszereken, rezesbandás kivitelben, ami minden esetben garantáltan megőrjíti a közönséget.

Szintén fellép majd az Akvárium teraszán Laura Gibson, az amerikai énekes-dalszerző, akinek legújabb albuma 2018 októberében jelent meg Goners címmel. Az énekesnő, aki már a Death Cab For Cutie tagjaival és Peter Broderickkel (Horse Feathers, Efterklang) is zenélt együtt, most április 17-én játszik az Akváriumban.

Emellett a Tavasz Terasz keretében lép majd fel többek között Czeglédi Szabolcs, Járai Márk, Molnár Tamás, Henri Gonzo, Nové Soma, Duke Bluebeard, Barbi és Jancsó, Bérczesi Robi, Odett és a Lázár tesók is. Ahogy azt már megszokhattuk, vasárnap délelőttönként pedig idén is a gyerekeké lesz a főszerep, az első hétvégén Farkasházi Réka és a Tintanyúl, majd Kovácsovics Fruzsina, végül Rutkai Bori zenél majd 11 órától a teraszon.

Kulcsszavak: , , ,