8 méter magas csúszdáról érkezhetünk a VOLT-ra

Fesztiválélmények sorával készül a Telekom a jubileumi VOLT és a Heineken Balaton Sound fesztiválokra! A bejáratnál felállításra kerülő hatalmas 8 méter magas csúszdán is becsúszhatunk a fesztiválokra. A Magenta csúszdával a Volt fesztivál esetében főtámogatóként, a Heineken Balaton Sound esetében támogatóként megjelenő Telekom a 4G hálózatfejlesztést és az azon elérhető gyorsaságot és élményt kívánja szimbolizálni. A Heineken Balaton Sound-ra látogatók a helyszínen ki is próbálhatják a 4G hálózat nyújtotta élményt, de mindkét fesztiválra komoly kapacitásbővítéssel is készül a Telekom.

A fesztiválokhoz kapcsolódóan a  Telekom elindítja XY kampányát, amelynek keretében egyedi lehetőségeket  kínál résztvevő ügyfeleinek. Azok a fesztiválozók, akik júniusban bármilyen Samsung terméket vásárolnak a Telekom üzlethálózatában vagy online felületein, egy X vagy Y karszalagot kapnak. Ezután nem kell mást tenniük, mint regisztrálni SMS-ben, és a fesztiválokon találni egy ellenkező betűjelű párt, akivel a Telekom által kínált különleges élményeket megoszthatják. Ezek között backstage túra, frissítő masszázs, ajándék közös reggeli és még sok más meglepetés szerepel.

T-csúszda

T-csúszda látványterv

A fesztiválozók számára külön alkalmazással is készül a Telekom.  A „Fesztivátor” névre keresztelt applikációval  a fesztiválozók fényképeket készíthetnek a  különböző Telekomos fesztiválhelyszíneken, ezáltal beazonosítható lesz a tartózkodási helyük, és ismerőseik könnyen rájuk találhatnak. Az élmények könnyedén megoszthatóvá válnak akár a helyszínen, akár a Facebookon, sőt az alkalmazás segítségével a fotókból néhány kattintással látványos, zenés filmet is készíthetnek. Az alkalmazás a hét végétől megtalálható a Google Play-en és az Aplle Sotre-ban.

A koncertek közti szünetekre is marad az élményből: erre interaktív közösségi játékkal készül a Telekom. A technológia lehetővé teszi, hogy a tömeg egy élő joystickként viselkedjen.  A feltartott mobilokat érzékelő kamera irányítja majd a játékot, és mozgatja a kivetítőkön megjelenő elemeket.

Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő Telekom Teraszon napközben lounge hangulatban, estétől hajnalig élénkebb ütemekkel zajlik az élet.  A kényelmes klubban, amellett, hogy ingyen internetezhetnek, lemerült telefonjaikat is feltölthetik a fesztiválozók.

Az idén is lehet perc alapú fesztiváljegyet vásárolni a Volt és a Heineken Balaton Sound fesztiválokra is. A tervek szerint már a 0. napokra is igénybe lehet majd venni a perc alapú jegyeket, viszont mindig csak az adott napra lehet jegyet váltani.

Kulcsszavak: , , ,