Augusztus 20-a körül érdemes lesz a Balatonnál körülnézni

Nagyon Balaton

 

Idén először, Nagyon Balaton néven indít a VOLT Produkció egy rendezvénysorozatot augusztus 18-20. között Balaton körüli településeken, tucatnyi helyszínen. A 20-i tűzijáték a Balaton közepéről induló látványos elemekkel jelentkezik. A programokra több százezer vendéget várnak a szervezők.

Tartalmas és színes ünnepi programmal készülnek az augusztus 20-át megelőző napokra a Nagyon Balaton című rendezvénysorozat szervezői. Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a VOLT Produkció vezetői, a Nagyon Balaton program kitalálói a mai sajtótájékoztatójukon jelentették be a grandiózus projekt legfontosabb részleteit, amelyhez fő szponzorként a Telekom, fő médiapartnerként pedig az MTVA csatlakozott.

Augusztus 18-20 között a Balaton Régió számos pontján szerveznek kulturális eseményeket és fesztiválokat. Az exkluzív programok között újra színpadra áll, és végre szabadtéren, “Tabán-hangulatban” koncertezik az LGT Alsóörsön, ahol az egész napos program a zenekarról szól. Lesz egy háromnapos, ingyenes családi- és sportfesztivál Zánkán, folkfesztivál Veszprémben, és egy szintén háromnapos dzsessz-sorozat, Lajkó Félix koncerttel, a Füredi Borhetek keretében. Erre az időpontra költözik a tihanyi ARTPlacc kortárs művészeti program, és még két izgalmas eseménnyel is bővül a paletta: Zamárdiban indul a Petfői Rádió nevével fémjelzett Strand Fesztivál hazai és világsztárokkal, amely keretében többek közt a Fall Out Boy, a Pendulum és Yonderboi is színpadra lép. Balatonvilágoson pedig, B my LAKE néven egy új elektronikus zenei fesztivál debütál a Club Aliga Kempingben, összesen 100 DJ-vel és live act-tel. Tour de Strand címmel pedig megrendezik az első balatoni “átvízibiciklizést” is.

 

B my LAKE

LGT - Nagyon Balaton

 

Nagy Csobbanás - Nagyon Balaton

 

Strand fesztivál - Nagyon Balaton

Kulcsszavak: , , , , , , ,

Augusztus 20-a körül érdemes lesz a Balatonnál körülnézni bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Andi szerint:

    Mikor lesz a tour de strand? Hogy lehet rá regisztrálni??

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.